Szef kuchni z międzynarodowym doświadczeniem, Adam Chrząstowski, na XIV Forum Hotelowym

Szef kuchni z międzynarodowym doświadczeniem, Adam Chrząstowski, zmierzy się z tematem Restauracja Hotelowa – czy to naprawdę musi być problem? Przedstawi uczestnikom konferencji swój punkt widzenia na wady i atuty restauracji hotelowych – bezpieczeństwo, transparentność, czy możliwości. Opowie o przyczynach sukcesu restauracji hotelowych w dużych miastach vs. restauracje w hotelach na uboczu.

Adam Chrząstowski  to kucharz i szef kuchni z 25 letnim międzynarodowym stażem.

Pracował w pięciogwiazdkowych warszawskich hotelach Bristol, Sheraton i Rialto. Podróżował po Europie i Dalekim Wschodzie. Zakochany w polskich smakach i produktach. Na pierwszym miejscu stawia smak, a następnie teksturę i wygląd dań. Współpracuje ze Slow Food, pisze felietony i organizuje szkolenia kulinarne. Juror wielu konkursów kulinarnych. W 2011 roku główny konsultant kulinarny Polskiej Prezydencji w UE.

Adam Chrząstowski wystąpi w sesji Koncept hotelowy w godz. 12.00-14.00.


Więcej o programie konferencji  i prelegentach 

Koszt dla uczestnika:

Forum będzie towarzyszyć wystawa wyposażenia i usług dla hoteli (w tym trzy krótkie prezentacje sponsorów).

Serdecznie zapraszamy. W tym roku będzie wyjątkowo fajnie; z pysznym lunchem, przekąskami i widokiem na Pałac Kultury.