» Kliknij tutaj i poznaj szczegóły bieżącego wydarzenia
Szef kuchni z międzynarodowym doświadczeniem, Adam Chrząstowski, zmierzy się z tematem Restauracja Hotelowa – czy to naprawdę musi być problem? Przedstawi uczestnikom konferencji swój punkt widzenia na wady i atuty restauracji hotelowych – bezpieczeństwo, transparentność, czy możliwości. Opowie o przyczynach sukcesu restauracji hotelowych w dużych miastach vs. restauracje w hotelach na uboczu.
Adam Chrząstowski wystąpi w sesji Koncept hotelowy w godz. 12.00-14.00.
Więcej o programie konferencji i prelegentach
Koszt dla uczestnika:
- indywidualnego: 600 zł (+23% VAT) – formularz rejestracyjny
- grupowego: 500 zł (+23% VAT) – formularz rejestracyjny
Forum będzie towarzyszyć wystawa wyposażenia i usług dla hoteli (w tym trzy krótkie prezentacje sponsorów).
Serdecznie zapraszamy. W tym roku będzie wyjątkowo fajnie; z pysznym lunchem, przekąskami i widokiem na Pałac Kultury.