W ramach programu rozszerzania oferty edukacyjnej w celu dostosowania do potrzeb lokalnego rynku pracy dwie placówki oświatowe z powiatu żywieckiego zgłaszają zapotrzebowanie na dostawy sprzętu gastronomicznego i AGD.

Zamówienie Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Technicznych w Milówce dotyczy m.in.: 8 kompletów zestawów sztućców ze stali nierdzewnej, 8 kompletów 82-elementowej zastawy stołowej. 8 kompletów bielizny stołowej i bufetowej, 6 stołów bankietowych, wózków trzypółkowych oraz sprzętu AGD, w tym pakowarki próżniowej, naświetlacza do jaj, sokowirówek, chłodziarki, frytkownic, gofrownicy, naleśnikarki, kuchni mikrofalowej, młynka koloidalnego, ekspresu ciśnieniowego, itp.

Ofertę należy przesłać pocztą lub złożyć w sekretariacie siedziby Zamawiającego: Zespół Szkół Ogólnokształcących i Technicznych im. Marii Konopnickiej w Milówce, ul. Dworcowa 17, 34-360 Milówka, do 18 stycznia 2019 r., do godz. 10:00.

Z kolei zamówienie Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Żywcu dotyczy dostaw m.in.: 30 kompletów noży i desek do krojenia, 6 kompletów garnków, 4 kompletów sztućców dla 12 osób, 8 kompletów talerzy dla 12 osób, frytkownicy, ekspresu ciśnieniowego, pralki i innych.

Ofertę należy przesłać pocztą lub złożyć w siedzibie Zamawiającego (pok. 18, parter): Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Żywcu, ul. Kopernika 77, 34-300 Żywiec, do 18 stycznia 2019 r., do godz. 10:00. (r)

Published On: 11 stycznia, 2019 / Categories: Hospitality – treść bezpłatna, Hospitality 23/2018 /